Algemene Voorwaarden Reserveren

Reserveren, wijzigen & betalen
De reservering is definitief zodra u hier van ons per mail een bevestiging van krijgt. Het aantal kinderen kan tot uiterlijk 10 dagen voor het feestje gewijzigt worden.

Bij annuleren gelden de onderstaande regels:
- Tot 3 weken voor de datum is de annulering kosteloos.
- Tussen 3 weken en 1 week voor de datum betaalt u 50% van de kosten.
- Tussen 1 week en 1 dag van de activiteit betaalt u 75% van de kosten.
Wel is (in overleg) mogelijk het feestje te verplaatsen naar een andere dag. Hier kunnen kosten uit voorvloeien. Na de bevestiging van het feestje is er een betalingsverplichting. Dit kan op de dag van het feestje alleen contant voldaan worden.

Verplichte aanwezigheid & aansprakelijkheid

Bij een feestje van Bakkersfeest van Beek is het verplicht dat minimaal één ouder of verzorger gedurende het gehele feestje aanwezig is. Bakkersfeest van Beek is niet aansprakelijk voor schade of letsel voortvloeiend uit deelname aan activiteiten of gebruik van producten van Bakkersfeest van Beek.
Ouders/verzorgers blijven te allen tijde verantwoordelijk.

Foto's

Wij zetten foto's van de feestjes op de site en Facebook pagina, zodat onze bezoekers een indruk kunnen krijgen van de feestjes die wij verzorgen. Indien u dit niet wilt kunt u dit kenbaar maken dan halen wij ze er zo spoedig mogelijk weer af. De foto's die wij maken zijn uitsluitend voor ons eigen gebruik voor de site en ter promotie. Het is geen vastlegging van het feestje.
Wij zullen nooit namen noemen van kinderen bij de foto's!

 

facebook-logo-png-transparent-background.png (1600×1600)

 

Bakkersfeest van Beek

Laauwikstraat 12

6663CJ Lent

0682007889


Info@bakkersfeestvanbeek.nl